Imam Hassan Al-Banna : "Medan bercakap tidak sama dengan medan berkhayal, Medan beramal tidak sama dengan medan bercakap, Medan berjihad tidak sama dengan medan beramal ,Medan berjihad sebenar tidak sama dengan medan berjihad yang silap."
Wanita cantik melukis kekuatan lewat masalahnya, tersenyum saat tertekan, tertawa disaat hati sedang menangis, memberkahi saat terhina, mempesona kerana memaafkan… Wanita cantik mengasihi tanpa pamrih dan bertambah kuat dalam doa dan pengharapan…Wanita cantik mencintai Allah swt lebih dari segala-galanya...

glitter-graphics.com menunduk kerana malu dan menunduk kerana enggan, tiada berbicara dgn seseorang kecuali ketika tersenyum...itulah peribadi Rasulullah s.a.w...

Monday, February 14, 2011

TEAM BUILDING NISA' SEPANGGAR 2011


Assalamualaikum wbt kepada srikandi-srikandi semua...Insya Allah, Team Building Nisa' Sepanggar akan di laksanakan pada 19 & 20 Februari 2011 bertempat di Pasti An-Najah, Kuala Menggatal dan Darul Sakinah.

Pendaftaran akan bermula pada jam 5.00 petang 19 Februari 2011.

Objektif utama perlaksanaan Team Building Nisa' Sepanggar ini adalah untuk memantapkan organisasi dan juga ahli Nisa' Sepanggar itu sendiri.

Oleh hal demikian, jomlah menyertai Team Building Nisa' Sepanggar 2011. Jom mantapkan organisasi, kukuhkan ukhwaah di dalam kesatuan agar bisa melahirkan output yang luar biasa. MUSLIMAH POWER !!!



Sebarang pertanyaan bolehlah hubungi kak nisa' di 0135550368 ye...MUSLIMAH POWER!

No comments:

Post a Comment